3 نمونه‌های مسحورکننده طرز تهیه ی نان شکلاتی ستاره ای

کره به راحتی با آرد مخلوط شده و باعث ترد شدن خمیر پختهشده میگردد. به علت اینکه فریز کردن خمیر، پهن کردن آن را دشوار میکند، برای حفظ سرما، خمیر چند بار در یخچال خوابانده میشود و همین باعث طولانی شدن زمان تهیه آن میشود، اما خمیر آمادهشده را میتوان در فریزر نگهداری کرد. از بازیگران آن میتوان به نورا ناباس، لایا مارول، ادوآرد فرناندس و سرژی لوپس اشاره کرد. نسبت چربی معمولاً بالاست و بیش از ۳۰ درصد از تمام خمیر خام را تشکیل میدهد. ۹۹٫۹۸ گرم از هر ۱۰۰ گرم شکر سفید را کربوهیدراتها تشکیل میدهند و این مقدار شکر حاوی ۳۸۷ کیلو کالری است. مواد اصلی آرد را نشاستهٔ کربوهیدارتها تشکیل میدهد. مواد این کیک در کشورهای گوناگون متفاوت است. علت خواباندن خمیر در داخل یخچال این است که چسبندگی گلوتن تولید شده هنگام ورز دادن کم شود. افزودن تخم مرغ کامل:در این روش شکر و کره با یکدیگر زده شده سپس کم کم تخم مرغ کامل به آن افزوده شده بهم زده میشود. این خمیر با ابعاد ذکرشده، ضخامتی تقریبی در حدود یک سانتیمتر را دارد.

طرز تهیه ویفر شکلاتی بدون نان میکادو

Data h as ᠎be en created ​by GSA Con᠎tent​ Generator Dem oversion .


طرز تهیه گاناش شکلاتی

خمیر باز شده معمولاً ابعادی بین ۶۰ ✕ ۲۵ - ۴۰ ✕۲۰ سانتیمتر دارد. گاهی این خمیر به عنوان آدامس قندی نام برده میشود. موادی مانند، پودر شیر، شیر تغلیظ شده، شیر خشک بدون چربی و شیرعسلی فراوردههای دیگر شیر هستند که به جای شیر مایع در شیرینیجات به کار برده میشوند. همچنین میتوان برای خوشمزه تر کردن نوشیدنی اندکی پودر کاکائو یا مارشملو به سطح آن اضافه کرد. رنگ خمیر را میتوان به آسانی با مواد رنگی خوراکی تغییر داد و تقریباً به هر رنگ میتوان در این شیوه دست پیدا کرد. این نان بیشتر اوقات با چای نیز برای دادن رنگ تیره تهیه میشود. این نوع نان با استقبال مردم روبرو شد و کلود لورین از این طریق سرمایهٔ کافی به دست آورد و توانست به فلورانس رفته و به کار مورد علاقهاش نقاشی از مناظر بپردازد. جالب است بدانید نام این شیرینی سنتی از نام یک منطقه در جنوب آلمان به اسم«Der Schwarzwald» یا «بلک فارست» گرفته شده است. از معروفترین این شیرینیها میتوان به شیرینی خامهای و رولت اشاره کرد. در ایران این خمیر به نام خمیر هزارلا، خمیر هزار برگ و خمیر ورقهای شناخته میشود، همچنین از این خمیر در برخی از منابع ایرانی به عنوان خمیر میلفوی نام برده شدهاست.


طرز تهیه نان چپاتی

ایرانیان تاریخی طولانی در تولید شیرینی جات داشتهاند، بستنی البته نه به صورت فعلی، ۲۴۰۰ سال پیش در ایران اختراع شدهاست و ریشه تاریخی شیرینیهای خشک غربی (cookie) به کلوچه ایرانی در ۱۳۰۰ سال پیش میرسد. در کئور واقع در جنوب غربی فرانسه این خمیر با استفاده از روغن درست میشدهاست. کیک عروسی به سبک غربی در کشور بریتانیا به وجود آمد و روشهای تزیین آن مانند استفاده از خمیر فوندانت، یخچینه مجلل (رویال آیسینگ) در این کشور توسعه پیدا کرد. بر میگردد که مردم این منطقه از گذشته تا به امروز از گیلاسهای مشهور بلک فارست برای تهیه کیک جنگل سیاه استفاده میکنند. نان سیاه (کاتالونیایی: Pa negre) فیلمی در ژانر درام به کارگردانی آگوستی ویارونگا است که در سال ۲۰۱۰ منتشر شد. این نان برای اولین بار در اسکاتلند درست شد، اما در کشورهایی مانند استرالیا و نیوزیلند و کشورهای درون اتحادیه کشورهای مشترکالمنافع پرطرفدار است. این صفحه آخرینبار در ۲۵ مهٔ ۲۰۲۳ ساعت ۲۱:۱۹ ویرایش شدهاست. این صفحه آخرینبار در ۵ نوامبر ۲۰۲۳ ساعت ۲۰:۱۵ ویرایش شدهاست.


نخستین بار فردی به نام «جوزف کیلر» در سال ۱۹۱۵ میلادی این کیک را به جهانیان معرفی کرد که امروزه سیزدهمین کیک مشهور جهان محسوب میشود. با اضافه کردن پودر نارگیل یا شکلات به خمیر کلوچه میتوان کلوچه نارگیلی یا شکلاتی تهیه کرد. معمولاً در کیک شکلاتی از نوعی شکلات بنام شکلات پوششی استفاده میشود، درصد کره کاکائو شکلات پوششی بیشتر از ۳۱ درصد است و این چربی زیاد امکان پخش شدن شکلات بر روی سطح کیک را به وجود میآورد. از لحاظ تخصصی واژهٔ خمیر لایهای از سده شانزدهم میلادی بکار رفت. اِکلِر (به انگلیسی: éclair) گونهای نانشیرینی خامهای فرانسویست که با دو لایه نانِ نسبتاً دراز تهیهشده با خمیر پفی و خامهٔ کاستارد، یا خامه زده شده در لای آنها و رویهای تزئینی روی آن درست میشود. در فرانسه شیرینی ناپلئونی، «شیرینی میلفوی» یا «کیک هزارلایه» نامیده میشود. کلوچه نوعی نان شیرینی است که از آرد گندم، شکر و روغن تهیه میشود. شیرینی از رابطهٔ مستقیم دما پیروی میکند. خمیر حاوی کره در صورتی که بیش از حد باز و بسته شده یا بیش از حد قبل از بسته شدن، باز و نازک شده باشد، به صورت لایهلایه نخواهد شد.



در اینجا بیشتر به بررسی وب سایت طرز تهیه نان کروسان مرجع.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *